Wij wijzen u nog graag op het door ons georganiseerde Ontmoet-en-Groet in Het Arsenaal op 15 juni van 14:00 tot 16:00 uur met als thema: Toerisme: kans of bedreiging?

Aansluitend om 16:30 uur de feestelijke opening van de viering Nieuwpoort 735 jaar stadsrechten door Burgemeester van der Borg met de onthulling van de Poortse Borrel, het Poorterslied met begeleiding van ons nieuwe muziekgezelschap “Net ff anders” en de opening van het watertappunt. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

Wij hebben er zin! De voorbereidingen zijn klaar, nu nog hopen op mooi weer!

Vlaggen:

De bestelde vlaggen worden woensdag of donderdag aan huis bezorgd (inclusief vlagprotocol)

Borrel:

Zojuist bericht van onze lokale bierbrouwer/bottelaar, de borrel is klaar!
Op 15 juni om 16:30 uur wordt de naam onthuld en de prijswinnaar bekendgemaakt. Hierna zullen we proosten op het heuglijke feit dat Nieuwpoort 735 geleden stadsrechten heeft gekregen, dus komt allen naar de Dam!

De borrel is vanaf zaterdag 16 juni 12:00 uur verkrijgbaar bij Gallery H48, Hoogstraat 48. Dan kunt u hier gelijk de expositie van onze amateurkunstenaars rond het thema “Water” bekijken.

Als u al betaald heeft kunt u hier uw flesjes gratis afhalen en anders is het € 12,50 per fles.

Hierna zal de borrel te koop zijn bij Avanas, Hoogstraat 77 (tijdens kantooruren) en op vrijdagmiddag/avond en zaterdagmiddag bij Gallery H48.