Zaterdag 16 juni 2018 is het zover, de vijfjaarlijkse Poortersmaaltijd. U heeft zich hiervoor waarschijnlijk opgegeven en met u nog ca. 180 mensen, dus dat belooft een gezellige boel te worden!

Vanwege deze grote belangstelling hebben wij met de horeca afgesproken een halfuurtje eerder te starten en met verschillende starttijden te gaan werken. Dan wordt de drukte een beetje gezellig gespreid.

Als u betaald heeft, en dat heeft bijna iedereen, kunt u zaterdag vanaf 15:00 uur op de Dam bij de organisatie van Nieuwpoort 700plus uw strippenkaart afhalen. Wij zitten bij mooi weer op het terras van Eetcafé de Dam en bij minder weer binnen.
Er zijn strippenkaarten met starttijd 17:00, 17:45 en 18:30 uur. We delen ze uit volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Als u zaterdagmiddag uw strippenkaart komt halen neem dan gelijk even een kijkje op het Hooft waar de kinderen o.l.v. de Brandweer Nieuwpoort/Langerak en speeltuinvereniging Pippeloentje waterspelletjes houden.

Na uw voorgerecht op de Dam wordt u resp. om 17:30, 18:15 of 19:00 uur in het Arsenaal verwacht. De rest regelt zich vanzelf hopen we.

Rond 18:00 uur zal de Kraai bij het Stadhuis zijn zegje komen doen en rond 18:30 uur verwachten wij de aankomst van onze  fietsers Nieuwpoort-Nieuwpoort.

Na afloop van de maaltijd zal KNA ons verrassen met een spetterend waterconcert op de Binnenhaven. Dit concert start om 21:30 uur. Er is een beperkt aantal zitplaatsen; u kunt ook uw eigen stoel meenemen.